SUOMI SLALOMISSA MUKANA MENOSSA!

 

Pocal Oy on perinteikäs palkitsemiseen erikoistunut kotimainen yritys, joka tehokkaan verkkokauppansa ansiosta palvelee asiakkaita ympäri Suomea. Pocal on toiminut alalla jo vuodesta 1988 ja auttanut palkitsemaan laajasti urheilukilpailuiden huippusuorituksia yksittäisistä puulaakitason otteluista aina kansallisen ja kansainvälisenkin tason huipulle.

Suomi Slalom  -viikkokilpailujen kolme parasta kustakin sarjasta saavat muistoksi Pocalin tarjoamat loistokkaat mitalit ja tapahtumakiertueen kilpailuissa parhaat pääsevät pokkaamaan Pocalin pokaalit.

https://www.pocal.fi/

Lucifer tuntee hyvän grillin salaisuudet ja suomalaisten erinomaiset grillaustaidot vuosikymmenten ajalta.
Tuotemerkki tunnetaan alalla korkeasta laadustaan ja edistyksellisistä ratkaisuistaan.
Laajasta valikoimasta löytyvät laadukkaat kaasu-, sähkö- ja hiiligrillit.
Kun grillaat, grillaa Luciferilla!

http://www.lucifergrilli.fi/

https://corny.fi

”Corny -  Se herkumpi välipalapatukka takaa suurimman makuelämyksen! Välipalapatukat sopivat loistavasti talvipäivää vauhdittamaan ja antamaan energiaa rinteeseen. Corny BIG patukat sisältävät laadukkaita viljoja, pähkinöitä sekä herkullista suklaata. Tuotteemme valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ilman väri- ja lisäaineita. Käytämme UTZ-sertifioitua kaakaota.

Tutustu myös kisaamme Instagramissa @cornyfinland – joka viikko palkintona Stiga SX Snowrecer! ”

Mausteaitta Oy on suomalainen perheyritys ja olemme valmistaneet
KOTISINAPPI® -tuotteita jo vuodesta 1980 lähtien.
Sinappiamme valmistetaan moderneissa tiloissamme Naantalissa, Suomen
aurinkoisimmassa kaupungissa.
Yrityksellämme on sinapin valmistuksessa pitkät perinteet ja
meille on tärkeää panostaa tuotannossamme laatuun sekä tuoteturvallisuuteen.
Tuotteemme valmistetaan aina laadukkaista raaka-aineista ja vain tilauksesta. Tällä
tavalla pystymme varmistamaan, että KOTISINAPPI® on aina tuoretta ja maku mitä
parhain!
KOTISINAPPI-tuotteita on tarjolla kolmessa eri maussa: Perinteinen, Väkevä sekä
Barbeque. Sinappiamme on saatavana 175g ja 300g pakkauksessa. Kaikki
sinappimme ovat säilöntäaineettomia ja lisäksi avainlipputuotteita.

Orthex Group on Pohjoismaiden johtava kodin käyttötavaroiden valmistaja, jonka tavoitteena on tuotteillaan tehdä käytännöllisestä kaunista ja jokapäiväisestä elämästä helpompaa. Käytämme muovia vastuullisesti ja kasvatamme jatkuvasti uusiutuvista ja kierrätetyistä materiaaleista tehtyjen tuotteiden valikoimaa. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat Orthex™, SmartStore™ ja GastroMax™. Suomi Slalom palkintoämpärit on valmistettu vastuullisesti tehtaallamme Lohjalla.
 
 
 
 
 
 

Oletko sinäkin kyllästynyt raahaamaan raskaita pulloja kaupasta kotiin, säilyttämään niitä ja palauttamaan ne taas takaisin kauppaan? 

SodaStreamilla on ratkaisu tähän ongelmaan!   SodaStream-hiilihapotuslaitteella voit valmistaa hanavedestä raikasta kuplavettä kotona, mökillä ja vaikka työpaikalla.

Voit itse päättää kuplien määrän vedessä ja  halutessasi voit maustaa juomia juomatiivisteillämme tai tuoreilla hedelmillä ja marjoilla.

Joten, haluatko vielä jatkaa pullorumbaa?

 
 
 

Jack Wolfskin on Euroopan johtava ulkoiluvatteiden ja -varusteiden vastuullinen valmistaja. Mallistostamme löytyvät varusteet kaikkeen ulkoiluun - kaupungeista lähimetsiin ja aina tuntureille asti. 
Olemme ulkona kuin kotonamme ja saamme inspiraatiomme luonnosta. Kannamme myös vastuumme ympäristöstä, eläimistä ja ihmisistä. Valmistamme merkittävän osan tuotteistamme kierrätysmateriaaleista, käytämme esimerkiksi vain eettisesti kestävää sertifioitua untuvaa sekä huolehdimme tuotantoketjumme läpinäkyvyydestä ja työtekijöiden työoloista. 
Ensimmäisenä ulkoilualan toimijana Jack Wolfskin vaatteet ovat myrkyttömiä ja 100% PFC-vapaita. Emme siis käytä ympäristölle ja ihmisille haitallisia hiilivetyjä tai kemikaaleja vaatteidemme valmistuksessa kuten veden- ja lianhylkivyyskäsittelyssä tai vedenpitävien ja hengittävien TEXAPORE-kalvojen valmistuksessa. Jack Wolfskin on mukana Suomi Slalom kiertueella 100%:sti kierrätysmateriaaleista valmistetulla ski-mallistolla. Tule mukaan instagramissa @jackwolfskin_finland ja facebookissa Jack Wolfskin Finland. 
 
 

Spanish Tourist Office in Helsinki

Since its opening in 1964, the Spanish Tourist Office in Helsinki has been working with both professionals from the travel industry and Finnish people in order to provide useful and updated information about the Spanish tourist offer in all of its forms: relaxing holidays, cultural routes, gastronomy, sport facilities and activities, etc.

The practice of golf has a prominent place in the Spanish tourist offer, including a wide range of golf courses with 9, 18, 27 and 36 holes located all over the Spanish territory (both in the mainland Spain and on the Canary and Balearic Islands) where golf can be practiced all year round.


Aito Nakki on klassikkojen klassikko. Alkuperäinen napsahtava nakki on ollut suomalaisten suosikki jo vuosikymmenten ajan. Leppähakkeella savustettu Aito Nakki sopii nautittavaksi keitettynä, paistettuna, höyrytettynä, grillattuna, sellaisenaan naposteltavaksi, hodarin väliin tai vaikkapa nuotiolla tikunnokassa lämmitettäväksi.

https://www.hk.fi/


EDGE on Ski Sport Finlandin ja Suomen Hiihtokeskusyhdistys, SHKY Ry:n virallinen lehti, Se on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä alppi- ja freestylehiihtoon sekä muuhun lasketteluun että ulkoilmaelämään keskittynyt korkeatasoinen julkaisu. 

Liiton jäsenlehtenä EDGE tarjoaa näköalapaikan alppilajien sisäpiiriin ainoana Suomessa. Lehti valottaa kisalaskijoidemme fiiliksiä ja tuntemuksia kauden aikana, kertoo lajien ajankohtaiset kuulumiset niin juniori kuin  ammattilaistasolla sekä taustoittaa asiantuntevasti  alppi- ja freestylehiihdon tapahtumat.

EDGE on samalla myös aktiivisen ulkonaliikkujan ja vapaa-ajan laskettelijan lehti. Kohde- ja väline-esittelyt sekä ulkoilmaelämästä nauttiminen ovat osa lehden rikasta ja hyviä fiiliksiä luovaa sisältöä.

Etelä- Suomessa paljut ja peräkärryt vuokraa Paljurent.fi.