SUOMI SLALOMISSA MUKANA MENOSSA!

 

Pocal Oy on perinteikäs palkitsemiseen erikoistunut kotimainen yritys, joka tehokkaan verkkokauppansa ansiosta palvelee asiakkaita ympäri Suomea. Pocal on toiminut alalla jo vuodesta 1988 ja auttanut palkitsemaan laajasti urheilukilpailuiden huippusuorituksia yksittäisistä puulaakitason otteluista aina kansallisen ja kansainvälisenkin tason huipulle.

Suomi Slalom  -viikkokilpailujen kolme parasta kustakin sarjasta saavat muistoksi Pocalin tarjoamat loistokkaat mitalit ja tapahtumakiertueen kilpailuissa parhaat pääsevät pokkaamaan Pocalin pokaalit.

https://www.pocal.fi/

Lucifer tuntee hyvän grillin salaisuudet ja suomalaisten erinomaiset grillaustaidot vuosikymmenten ajalta.
Tuotemerkki tunnetaan alalla korkeasta laadustaan ja edistyksellisistä ratkaisuistaan.
Laajasta valikoimasta löytyvät laadukkaat kaasu-, sähkö- ja hiiligrillit.
Kun grillaat, grillaa Luciferilla!

http://www.lucifergrilli.fi/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aito Nakki on klassikkojen klassikko. Alkuperäinen napsahtava nakki on ollut suomalaisten suosikki jo vuosikymmenten ajan. Leppähakkeella savustettu Aito Nakki sopii nautittavaksi keitettynä, paistettuna, höyrytettynä, grillattuna, sellaisenaan naposteltavaksi, hodarin väliin tai vaikkapa nuotiolla tikunnokassa lämmitettäväksi.

https://www.hk.fi/

 

 

 

 

Etelä- Suomessa paljut ja peräkärryt vuokraa Paljurent.fi.

 

 

 

Alppihiihtokisailu on nykyään helpompaa kuin koskaan!  

Masters Cup -kisakiertue toteutetaan "Maksa ja laske!" -periaatteella eli mukaan pääsee kuka tahansa ratalaskusta kiinnostunut!  
Alpine Masters on tarkoitettu kaikille aikuisten ratalaskusta kiinnostuneille ja toiminnan piirissä on alppiseuroja ympäri Suomea.  Ratalaskuharrastus on nousussa ja melkein joka alppipaikkakunnalta löytyy iloisia ryhmiä, joiden kautta pääsee mukaan ratalaskuharrastukseen. Kisoja kiertää Suomessa toista sataa innokasta ja eri ikäistä masterslaskijaa. Toivotamme Sinut tervetulleeksi mukaan reippaaseen harrastukseen ja hyvähenkisiin porukoihin! 

Tarjoamme Suomi Slalom-kisaajille edun: Mustalla pinssillä ilmainen osallistuminen Masters-sarjan yhteen kisaan (arvo 25€, ei voi muuttaa rahaksi). 
Ehtona oma vakuutus. Etu koskee yli 16-vuotiaita. 

Tervetuloa testaamaan vauhtisi! 

Kilpailukalenteri http://www.alpinemasters.fi